Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27713
Title: | Estudos e inovações na Engenharia e Agronomia v.1. |
Other Titles: | Studies and innovations in Engineering and Agronomy v.1. |
???metadata.dc.creator???: | FRANCISCO, Paulo Roberto Megna. AYRES, Gypson Dutra Junqueira. SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara. COSTA, Patrícia da Silva. FERRAZ, Rener Luciano d Souza. VELOSO, Luana Lucas de Sá Almeida. MAGALHÃES, Ivomberg Dourado. DANTAS NETO, José. ASSIS, Isabella Cristina Lopes de. SILVA, Natália Aparecida Barbosa da. SILVA, Washington Azevêdo da. GONÇALVES, Aline Cristina Arruda. TROMBETE, Felipe Machado. SILVA, Eberson. YANAGI JUNIOR, Tadayuki. DAMASCENO, Flávio Alves. RIBEIRO, Kleber Mariano. LOURENÇONI, Dian. SILVA, Alexandre Eugênio da. MEIRA, Kaline de Souza. SILVA, Thiago Gonçalves da. OLIVEIRA, Carlos Eduardo Alves. MATIAS, Maria da Conceição Bezerra. CUNHA, João Rodrigues da. MOUSINHO, Francisco Edinaldo Pinto. RUEZZENE, Camila Bermond. MARTINEZ, Carlos Eduardo Nunes Medina. MIRANDA, Renato Billia de. TECH, Adriano Rogerio Bruno. MAUAD, Frederico Fábio. SANTOS, Newton Carlos. BARROS, Sâmela Leal. RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara. MONTEIRO, Shênia Santos. REIS, Carolaine Gomes dos. MONTEIRO, Shirley Santos. ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto. SILVA, Luana Nascimento. SANTOS, Samuel Brito Ferreira. SILVA, Gabriel Monteiro da. SOUZA, Sueli Tavares de Melo. BINELI, Aulus Roberto Romão. SILVA, Alessandra Furtado da. WATANABE, Alex Kiyomassa. SILVA, Thiago Henrique da. PALMIERE, Catarine Strongrem. |
Keywords: | Engrenharias;Desenvolvimento tecnológico;Ideias inovadoras;Consumo virtual de água;Sertão paraibano - consumo virtual de água;Fibras de psyllium;Perfil de textura instrumental;Aceitação sensorial;Bolo de arroz sem glúten;Regressão potencial;Ovos de galinhas - volume e área superficial;Propagação vegetativa - Moringa oleifera;Moringa oleifera - propagação vegetativa;Resíduos na construção civil;Milho - produção;Redes neurais artificiais - Meteorologia;Modelos matemáticos - cinética de secagem;Cinética de secagem - fatias de pêssego;Cinética de secagem - resíduos de uva;IV Simpósio de Estudos e Tecnologias Ambientais - UTFPR - Londrina;Pegada hídrica - estimativa;Tecnologia de Alimentos;Engenharia de Alimentos;Technological development;Innovative ideas;Virtual water consumption;Psyllium fibers;Instrumental texture profile;Sensory acceptance;Gluten free rice cake;Potential regression model;Chicken eggs - volume and surface area;Vegetative propagation - Moringa oleifera;Waste in construction;Corn - production;Artificial neural networks - Meteorology;Mathematical models - drying kinetics;Drying kinetics - peach slices;Drying kinetics - grape residues;Water footprint - estimate;Food Technology;Food Engineering;Desarrollo tecnológico;Consumo de agua virtual;Aceptación sensorial;Pastel de arroz sin gluten;Huevos de gallina - volumen y superficie;Propagación vegetativa - Moringa oleifera;Residuos en la construcción;Maíz - producción;Redes neuronales artificiales - Meteorología;Modelos matemáticos - cinética de secado;Cinética de secado - rodajas de durazno;Cinética de secado - orujos de uva;IV Simposio de Estudios y Tecnologías Ambientales - UTFPR - Londrina - Brasil;IV Symposium on Environmental Studies and Technologies - UTFPR - Londrina - Brazil;Huella hídrica - estimación;Tecnología de los Alimentos;Ingeniería de Alimentos |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Universidade Federal de Campina Grande |
Citation: | FRANCISCO, Paulo Roberto Megna; SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara; AYRES, Gypson Dutra Junqueira (organizadores). Estudos e inovações na Engenharia e Agronomia v.1. Campina Grande - PB: EPTEC, 2020. ISBN: 978-65-00-01182-1. Disponível em: http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27713 |
Keywords: | Engrenharias Desenvolvimento tecnológico Ideias inovadoras Consumo virtual de água Sertão paraibano - consumo virtual de água Fibras de psyllium Perfil de textura instrumental Aceitação sensorial Bolo de arroz sem glúten Regressão potencial Ovos de galinhas - volume e área superficial Propagação vegetativa - Moringa oleifera Moringa oleifera - propagação vegetativa Resíduos na construção civil Milho - produção Redes neurais artificiais - Meteorologia Modelos matemáticos - cinética de secagem Cinética de secagem - fatias de pêssego Cinética de secagem - resíduos de uva IV Simpósio de Estudos e Tecnologias Ambientais - UTFPR - Londrina Pegada hídrica - estimativa Tecnologia de Alimentos Engenharia de Alimentos Technological development Innovative ideas Virtual water consumption Psyllium fibers Instrumental texture profile Sensory acceptance Gluten free rice cake Potential regression model Chicken eggs - volume and surface area Vegetative propagation - Moringa oleifera Waste in construction Corn - production Artificial neural networks - Meteorology Mathematical models - drying kinetics Drying kinetics - peach slices Drying kinetics - grape residues Water footprint - estimate Food Technology Food Engineering Desarrollo tecnológico Consumo de agua virtual Aceptación sensorial Pastel de arroz sin gluten Huevos de gallina - volumen y superficie Propagación vegetativa - Moringa oleifera Residuos en la construcción Maíz - producción Redes neuronales artificiales - Meteorología Modelos matemáticos - cinética de secado Cinética de secado - rodajas de durazno Cinética de secado - orujos de uva IV Simposio de Estudios y Tecnologías Ambientales - UTFPR - Londrina - Brasil IV Symposium on Environmental Studies and Technologies - UTFPR - Londrina - Brazil Huella hídrica - estimación Tecnología de los Alimentos Ingeniería de Alimentos |
???metadata.dc.subject.cnpq???: | Engenharia |
URI: | http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27713 |
Appears in Collections: | Livros e E-books - CTRN |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ESTUDOS E INOVAÇÕES NA ENGENHARIA V.1. - E-BOOK CTRN 2020.pdf | Estudos e Inovações na Engenharia e Agronomia V.1 - E-book CTRN UFCG 2020 | 4.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.